Information

Velkommen til Skive Hundesalon.

Her tilbydes klip og trim, af store og små hunderacer. Jeg er selvlært hundefrisør og har klippet/trimmet hunde, på hobbyplan de sidste 5 år. Jeg vægter hundens valg og tryghed højt da det er vigtig, at din hund får en god oplevelse med at komme i salonen. Jeg arbejder fuldstændigt på hundens præmisser, og tilpasser mit arbejde efter hver enkelt hund. 

Jeg kan komme hjem til dig

Hvis du ikke har mulighed for, at komme i salonen med din hund. Så kommer jeg gerne hjem til dig, kan både bade, tørre, klippe og børste hunden på din hjemme adresse. Jeg medbringer selv diverse udstyr og jeg rydder selvfølgelig op efter mig. 

Her er der plads til leg, snak og gode stunder

Når din hund er færdig klippet, kvittere jeg med godbidder, og leg i en lille lukket have som ligger op af salonen. Der er mulighed for, at ejer kan blive og vente med en kop kaffe, the eller sodavand. Der er også mulighed for, at aflevere hunden og afhente igen efter aftalt tid.  

Der tilbydes BONUS KORT hvor, hver 7 klipning er gratis. Kortet følger hunden, og kan ikke benyttes af flere hunde. Hunde bliver oprettet i mit IT system, sammen med telefon nummer på ejer.